Відкритий чемпіонат Києва з водно-моторного спорту 2012 року

 
Відкритий чемпіонат Києва з водно-моторного спорту 2012 року : [чемпіонат пройшов 15 вересня в акваторії річки Десенка, урочище Чорторій] // Нова Троєщина. - № 15. – С. 4 : фото.
 
Відкритий чемпіонат Києва з водно-моторного спорту 2012 року
  15 вересня на території Деснянського району  пройшов Відкритий чемпіонат Києва з водно-моторного спорту. Змагання проходили в акваторії затоки річки Десенка, урочище Чорторій, рятувальна станція КП «Плесо» №12 (вздовж зони відпочинку «Троєщина», навпроти будинків 8-10 по вул. Бальзака).

 Спортсмени проявили себе у класах надувних човнів, човнів RIB, аквабайк, човнів серійної побудови з корпусами зі склопластику та/або алюмінію, водовиміщуючих човнів зі стаціонарними підвісними двигунами.

 Загалом у змаганнях взяли участь 33 київські команди, а це понад 60 учасників. За результатами проведення змагань І місце посіла команда «Гранд», II місце - команда «Фрегат», III - команда «Фенікс».
 Традиційно в рамках чемпіонату пройшли показові виступи рятувальної команди комунального підприємства "Плесо», приурочені до свята«День рятівника», та показові виступи «Аквабайкерів».
 Змагання пройшли відповідно до Правил змагань з водно-моторного спорту України, затверджених Національною федерацією водномоторного спорту України та погоджених з Державною службою молоді та спорту України.
 
 
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter