Щербата, Ірина. У Деснянському пенсійному фонді запрацювало "єдине вікно"

  Щербата, Ірина. У Деснянському пенсійному фонді запрацювало "єдине вікно" : [в управлінні пенсійного фонду створено громадську приймальню за підтримки заступника Київського міського голови — секретаря Київради Галини Гереги для поліпшення умов обслуговування пенсіонерів] // Хрещатик. – 2012. – 14 серп.
 
У Деснянському пенсійному фонді запрацювало "єдине вікно"
images
Відвідувачі зможуть отримувати консультативні послуги без черг

  У Деснянському районі зареєстровано 90 тисяч пенсіонерів. Щоб оформити пенсію чи зробити перерахунок, людям похилого віку доводиться годинами чекати своєї черги. Задля поліпшення умов обслуговування пенсіонерів за підтримки заступника Київського міського голови — секретаря Київради Галини Гереги в управлінні пенсійного фонду Деснянського району створено громадську приймальню.

  Поки що це єдина приймальня на базі пенсійного фонду у Києві. Тут можна вирішити питання пенсійного забезпечення всіх категорій пенсіонерів включно з інвалідами, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС. "Система "єдиного вікна", яка реалізована у громадській приймальні,— це сучасна структура, яка дозволяє покращити прийом громадян та їх обслуговування. Вона дозволить пришвидшити прийом відвідувачів та уникнути черг. Водночас така організація роботи зменшить бюрократію, адже людям не доведеться ходити по різних кабінетах. Вони зможуть поспілкуватися з фахівцем в одному приміщенні",— розповів "Хрещатику" начальник управління пенсійного фонду України Деснянського району Києва Андрій Ленцов.

  У просторій кімнаті працюватиме 12 фахівців, які надаватимуть всі необхідні послуги мешканцям району.
  Як зазначає перший заступник голови Деснянської РДА Вадим Костюченко, відкриття громадської приймальні для пенсіонерів вважається третьою масштабною подією у районі протягом цього року. "На виконання доручення Президента України навесні ми відкрили дозвільний центр з надання адміністративних послуг, у липні запрацював дозвільний центр у районній державній податковій службі. І сьогодні розпочинає діяльність громадська приймальня у районному управлінні пенсійного фонду. Це важлива подія для нашого району, адже він найбільший за кількістю населення у столиці, відповідно, тут зосереджено 90 тисяч пенсіонерів. Тому ті комфортні умови, які необхідні для якісного обслуговування пенсіонерів, тут враховано",— зазначив Вадим Костюченко. Він також висловив вдячність секретарю Київради Галині Герезі. Саме завдяки її підтримці вдалося відкрити громадську приймальню. "Пані Галина забезпечила обладнання для приймальні, ремонт, кондиціонування",— зауважив перший заступник голови Деснянської РДА.

  Розташована приймальня на другому поверсі управління пенсійного фонду Деснянського району, за адресою вул. Каштанова, 6. Вона працюватиме з понеділка до п’ятниці з 9.00 до 18.00 (п’ятниця — скорочений день). Для людей, які ще працюють і лише збираються оформляти пенсію, при потребі буде організовано додаткове чергування інспекторів на вихідних.

Ірина ЩЕРБАТА "Хрещатик"
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter