З 1 листопада у Деснянському районі розпочинається місячник добровільної здачі зброї

  З 1 листопада у Деснянському районі розпочинається місячник добровільної здачі зброї : [за більш детальною інформацією про порядок добровільної здачі та реєстрації вогнепальної або газової зброї мешканці можуть звертатися до відділу дозвільної системи Деснянського РУ ГУ МВС України в Києві за адресою: вул. Каштанова, 9-а] // Хрещатик. – 2012. – 31 жовт.
 
З 1 листопада у Деснянському районі розпочинається місячник добровільної здачі зброї

  Мета цього заходу — протидія незаконному обігу вогнепальної зброї та зброї, на володіння якою потрібен відповідний дозвіл, а також боєприпасів та вибухонебезпечних матеріалів.

 Столична міліція нагадує громадянам, які є власниками будь-якої зброї, що носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збування зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу караються позбавленням волі на строк від двох до п’яти років.

 Окремо слід зазначити, що звільняється від кримінальної відповідальності особа, яка добровільно здала органам влади зброю, бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої.

 За більш детальною інформацією про порядок добровільної здачі та реєстрацію вогнепальної або газової зброї мешканці можуть звертатися до відділу дозвільної системи Деснянського РУ ГУ МВС України в Києві за адресою: вул. Каштанова, 9-а.
 Також відповідну інформацію можна отримати за номерами: 545-08-38 або 546-63-27.

 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter