Центр обслуговування платників податків відкрито в Деснянському районі

  Центр обслуговування платників податків відкрито в Деснянському районі // Хрещатик. – 2012. – 13лип.
 
Центр обслуговування платників податків відкрито в Деснянському районі
images

 Мешканцям та платникам податків найбільшого спального району столиці презентовано та урочисто відкрито Центр обслуговування платників податків. Почесними гостями заходу стали заступник голови ДПС у м. Києві Олена Онищенко та виконуючий обов’язки голови Деснянської РДА Вадим Костюченко. Разом із начальником районної податкової інспекції Євгеном Лозовським вони урочисто перерізали стрічку, розпочавши діяльність закладу покращеного податкового сервісу.


 За словами заступника голови ДПС у м. Києві Олени Онищенко, не секрет, що сьогодні державна податкова служба перетворюється із фіскального органу в сервісну службу. “Завдяки відкритим центрам платники податків отримуватимуть якісні послуги, відчуватимуть комфортні умови та не будуть витрачати час на черги. Це справді покращення для всіх клієнтів податкової служби”,— зауважила Олена Вікторівна.


 “Беззаперечно, платники податків найбільшого за чисельністю району столиці заслуговують на комфортні умови обслуговування з боку податкової. Сьогодні вони стали ще доступнішими для мешканців району”,— відзначив виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Вадим Костюченко.


 В свою чергу начальник Державної податкової інспекції у Деснянському районі м. Києва Євген Лозовський розповів про всі функціональні призначення нових кабінетів, презентував систему “електронна черга” та ознайомив учасників заходу із діяльністю районного відділення акредитованого Центру сертифікації ключів ДПС України.

 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter