У Деснянському районі розпочав роботу новий торговельно-розважальний комплекс

  У Деснянському районі розпочав роботу новий торговельно-розважальний комплекс : [новий ТРК “РайОN” відкрився 24 серпня на вул. Лаврухіна, 4 на Троєщині] // Хрещатик. – 2012. – 29 серп.
 
У Деснянському районі розпочав роботу новий торговельно-розважальний комплекс

  Приємним сюрпризом для усіх деснянців до 21-ї річниці незалежності України стало урочисте відкриття 24 серпня нового ТРК “РайОN” на вул. Лаврухіна, 4.

  У новому п’ятиповерховому центрі, що розмістився на 60 тисячах кв. м., працюватиме 96 об’єктів, у тому числі “Сільпо”, “Комфі”, “Спортмайстер”, ресторани, суші-бари, паркінг на 860 машиномісць тощо. У кожному сегменті представлений набір кращих роздрібних мереж України — усього у ТРК представлено понад 80 міжнародних брендів.
  У ході святкових заходів, які відбулися із застосуванням світлового лазерного шоу було також передбачено конкурси, розіграш лотереї, показові виступи ролерів, паркурщиків, скейтбордистів, турнір із шахів та шашок, шоу-програма, дискотека за участі відомого репера Серьоги та учасників шоу “Х-фактор”.

  Із відкриттям ТРК троєщинці отримали комфортне та зручне обслуговування, рівень якого відповідає стандартам європейської столиці. 20-хвилинна доступність до “РайОNа” з усіх куточків Троєщини позбавить мешканців масиву від необхідності годинами стояти в пробках і витрачати велику кількість часу на поїздки містом, щоби придбати товар улюблених торгових марок.

  Крім того, відкриття торговельно-розважального комплексу дасть району понад 1000 робочих місць. Також забезпечено розвиток інфраструктури та благоустрій прилеглої території.
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter