Під час Євро-2012 в СШ № 276 було створено спортивне містечко

  Під час Євро-2012 в СШ № 276 було створено спортивне містечко : [з 8 червня по 1 липня у Деснянському районі пройшла акція "Спортивне містечко “Олімпійське літо-2012” на підтримку чемпіонату Європи з футболу] // Хрещатик. – 2012. – 20 лип.
 
Під час Євро-2012 в СШ № 276 було створено спортивне містечко

  "Спортивне містечко “Олімпійське літо-2012”. Під такою назвою з 8 червня по 1 липня у Деснянському районі пройшла акція на підтримку чемпіонату Європи з футболу. Організаторами заходу стали відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Деснянської РДА та МО “Наша спадщина”.

 “Мета акції — інформування населення про спортивні події 2012 року, підвищення громадської активності молоді, популяризація фізичної культури і спорту, здорового способу життя та активного відпочинку мешканців району”,— зазначив перший заступник голови Деснянської РДА Вадим Костюченко.

  Відбувалися змагання на майданчиках середньої школи № 276. Спортивне містечко працювало щодня, пропонуючи гостям та мешканцям Деснянського району різноманітні спортивні конкурси, турніри. Маленькі та дорослі жителі мали змогу взяти участь у дитячих, підліткових та сімейних іграх на зразок “Мама, тато і я — спортивна сім’я”, у малій Олімпіаді, змаганнях з футболу, міні-футболу, флорболу, стрітболу, ватерболу, конкурсах та вікторинах. Під час роботи містечка працювала і студія боді-арту.

  В рамках акції “Спортивне містечко. “Олімпійське літо-2012” для вихованців пришкільних оздоровчих дитячих таборів була проведена мала Олімпіада, в якій взяло участь майже 400 дітей. Вони змагалися у спритності за програмою “Підліткових ігор”, міні-футболу, флорболу, ватерболу, брали участь у конкурсі малюнку на асфальті на тему “Рік спорту”, “Євро-2012”, “Олімпійське літо”.

  Під час роботи спортивного містечка дітлахів та дорослих розважали Клоун та Мураха, а у вихідні проходили концерти за участю артистів української та білоруської естради, відомих гуртів “Ревілд”, “Алєкс Патліс бенд”, “Постер”.

  Жоден з учасників малої Олімпіади, турнірів, змагань не залишився без нагород та подарунків від організаторів акції.
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter