У Деснянському районі відбувся турнір з міні-футболу “Молодь проти наркотиків!”

  У Деснянському районі відбувся турнір з міні-футболу “Молодь проти наркотиків!” : [під цим гаслом у Екстрим-парку, що знаходиться на території парку Дружби народів, пройшов турнір з міні-футболу серед центрів ресоціалізації наркозалежних] // Хрещатик. – 2012. – 6 лип.
 
У Деснянському районі відбувся турнір з міні-футболу “Молодь проти наркотиків!”
images

 У Деснянському районі під гаслом “Молодь проти наркотиків!” у Екстрим-парку, що знаходиться на території парку Дружби народів, пройшов турнір з міні-футболу серед центрів ресоціалізації наркозалежних.

 Організатори акції — Деснянський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за підтримки Деснянської РДА, районного Центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” спільно з ВБФ “Мир та добробут” та організацією Товариства Червоного Хреста — ставили за мету привернути увагу громади до проблеми наркоманії серед молоді та пропаганду здорового способу життя. У турнірі взяли участь команди “Варнава”, “Галактика”, Victory, “Ресоціалізація”, СОНЗ, “Артисти”.

 “Більшість з тих, хто вийшов сьогодні на футбольне поле, знайшли в собі сили сказати наркотикам “Ні”,— зазначив голова Деснянської РДА Віктор Жеребнюк.— Зробили вони це за допомогою центрів ресоціалізації наркозалежних, де їм допомогли повернутися до нормального життя. Вони змогли знайти роботу, створити власні сім’ї, повернутися до суспільства і стати корисними для нього. Подібні турніри дають змогу учасникам виявити свої найкращі риси: рішучість, цілеспрямованість, взаємопідтримку, і в той же час навчають давати вихід своїм емоціям саме у спортивних змаганнях”.

 Переможцями турніру стали: ФК “Артисти” — І місце, ФК Viktory — ІІ місце та ФК “Галактика” — ІІІ місце. Команди-призери були нагороджені кубками, медалями, почесними грамотами.

 Під час турніру районними центрами ресоціалізації наркозалежних проводилася роз’яснювальна робота серед молоді щодо неприпустимості вживання наркотиків. Керівники реабілітаційних центрів розповідали про роботу своїх закладів.

 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter