Учні середньої школи № 306 зустрілися з олімпійським чемпіоном Валерієм Гончаровим

  Учні середньої школи № 306 зустрілися з олімпійським чемпіоном Валерієм Гончаровим : “Олімпійський урок” за участю відомого українського гімнаста, переможця Олімпійських ігор у Сіднеї та Афінах, заслуженого майстра спорту Валерія Гончарова пройшов у СЗШ № 306 Деснянського району столиці // Хрещатик. – 2012. – 26 жовт.
 
Учні середньої школи № 306 зустрілися з олімпійським чемпіоном Валерієм Гончаровим

  “Олімпійський урок” за участю відомого українського гімнаста, переможця Олімпійських ігор у Сіднеї та Афінах, заслуженого майстра спорту Валерія Гончарова пройшов у СЗШ № 306 Деснянського району столиці.
  Уславлений спортсмен по праву носить звання “короля гімнастики”. Почавши займатися спортом у 6 років, Валерій йшов до своїх перемог на Олімпійських іграх поступово. Здобуті ним досягнення на чемпіонатах Європи, світу, Всесвітній Універсіаді додавали впевненості та бажання брати участь у Олімпійських іграх.
  До зустрічі з олімпійцем молодші школярі підготували малюнки на спортивну тематику, вихованці спортивних гуртків і секцій — показові виступи, учні старших класів — презентації, поробки, виставку сучасної спортивної літератури.
 “Вдячний за теплий прийом. Хотілося б, щоб такі зустрічі ставали доброю традицією не тільки у Деснянському районі. Вони необхідні сучасній молоді, бо допомагають обрати правильні життєві пріоритети”,— сказав Валерій Гончаров.
 Переможці конкурсу малюнків на спортивну тематику, кращі спортсмени школи № 306 отримали подарунки, які Валерій Гончаров вручив учням від НОК України, — сувеніри з олімпійською символікою, книжки з автографом та найкращими побажаннями.
 Кожний учасник зустрічі також міг сфотографуватися з прославленим спортсменом.
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter