Налагоджено обмін досвідом між освітянами Деснянського району та Вінницької області

  Налагоджено обмін досвідом між освітянами Деснянського району та Вінницької області : [між Деснянським р-ном м. Києва та Жмеринським, Барським, Літинським, Тиврівським р-нами Вінницької обл. підписано угоду про співпрацю ] // Хрещатик.  – 2012. – 20 лип.
 
Налагоджено обмін досвідом між освітянами Деснянського району та Вінницької області

 Вже вдруге до управління освіти Деснянського району завітали освітяни Вінницької області. І якщо до складу першої делегації входили завідувачки ДНЗ, шкіл-дитячих садочків, то цього разу до Деснянського району завітали директори ЗСШ.

 Домовленості про обмін досвідом між освітянами досягнуто головою Деснянської РДА Віктором Жеребнюком в рамках підписання угод про співпрацю між Деснянським, Жмеринським, Барським, Літинським та Тиврівським районами.

 Цього разу під час дводенного перебування у Києві делегація Вінничини у складі 45 осіб відвідала навчальні заклади Лісового масиву — середню школу № 152 (вул. Курчатова, 18/1), Центр дитячої та юнацької творчості (вул. Шолом-Алейхема, 15-а); масиву Троєщина — гімназію № 283 (вул. Данькевича, 13).

 “Сьогодні розвитку освітньої галузі Деснянського району ми надаємо пріоритетне значення, тому освітяни стали, мабуть, першими, хто розпочав процес співпраці між Деснянським та районами Вінницької області. Сподіваюся, нашим навчальним закладам є чим поділитися із колегами. В багатьох школах впроваджено новітні технології навчання, класи обладнано сучасною технікою. Цього року розпочинаємо пілотний проект “Школа повного дня” на базі СШ № 275, вводимо картку школяра, що дасть можливість контролювати перебування у школі кожного учня. І це лише початок”,— зазначив голова Деснянської РДА Віктор Жеребнюк.

 Вінничани відвідали кілька навчальних закладів Деснянського району і залишилися задоволені побаченим.

 "Мені дуже сподобалася гімназія № 283. Прекрасно, що тут дітям прищеплюється любов до українських звичаїв та традицій", — ділиться своїми враженнями від побаченого директор
Селищанської ЗСШ І-ІІІ ступенів Марія Дідух.

 А от про те, яким чином організовано у Деснянському районі роботу із дітьми у позаурочний час, освітяни Вінницької області дізналися, побувавши у Центрі дитячої та юнацької творчості. Тут гості ознайомилися із роботою народного дівочого танцювального ансамблю "Слов’яночка", відвідали зразкові музеї "Хата моєї бабусі" та "Велика Вітчизняна війна у фронтових долях земляків".
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter