У Деснянському районі пройшов турнір з настільного тенісу "Моя Троєщина"

  У Деснянському районі пройшов турнір з настільного тенісу "Моя Троєщина": [змагання  відбувалися у ЗОШ № 263 серед спортсменів віком від 7 до 14 років] // Хрещатик. – 23 листоп.
 
У Деснянському районі пройшов турнір з настільного тенісу "Моя Троєщина"

  Перед юними спортсменами віком від 7 до 14 років гостинно розчинила двері середня школа № 263, у спортивному залі якої і відбувалися змагання.
 V Відкритий турнір пройшов у три етапи і складався із поєдинків учасників 2002 року народження та молодших, 2000—2001 років народження та 1998—1999 років народження. Всього у змаганні взяв участь 71 тенісист (49 хлопчиків та 22 дівчинки) ДЮСШ-1 Печерського району, ДЮСШ-21 Дніпровського району, ДЮСШ-23 Деснянського району столиці, ДЮСШ-1 з Миколаєва, ДЮСШ з Путивля Сумської області, спортивних клубів "Кєлєраш" (місто Кєлєраш, Молдова), "Лідер" та "Гурман" (Київ, Подільський район), "Експерт" (Київ, Дніпровський район), "Майстер" (Київ, Оболонський район).
  Переможцями турніру у загальнокомандному заліку стала команда спортивного клубу "Кєлєраш" (1 місце), ДЮСШ-23 Деснянського району (2 місце), спортивного клубу "Лідер" Подільського району (3 місце).
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter