30.01.2013

30 січня в ЦРБ № 141 відкрито нову сторінку роботи бібліотеки - проект «Підручник +». Цей проект, призначений для молоді , допоможе розширити кругозір  наших юних  користувачів, ознайомить з друкованими та відео- матеріалами,  додатковими до шкільного курсу. Наші зустрічі будуть цікавими   не тільки для юнацтва, а і для  користувачів різних вікових категорій.  

Мистецький вечір «ХІХ століття та його геніальні представники» був присвячений науковим відкриттям, розвитку музичної культури,літератури, неповторному світу образотворчого мистецтва. Відвідувачі  ознайомились з  роботами  майстрів в різних напрямах світового мистецтва, таких як романтизм, імпресіонізм,реалізм..Увагу читачів привернула книжкова виставка, до вподоби були яскраві слайди картин французьких  художників Делакруа, Ренуара, Курбе, слайди скульптур  Родена.
 
Особливий настрій відвідувачі одержали  , дякуючи прослуховуванню чарівних вальсів Фредеріка Шопена. Найбільш активні читачі прийняли участь в мистецькій грі та отримали призи.
 
 
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter