200 мешканців Троєщини, хворих на цукровий діабет, безкоштовно отримали глюкометри

   200 мешканців Троєщини, хворих на цукровий діабет, безкоштовно отримали глюкометри : [акція по безоплатній передачі приладів відбулася за участю керівництва РДА в Центральній поліклініці Деснянського р-ну] // Хрещатик. – 2012. – 25 груд.
 
200 мешканців Троєщини, хворих на цукровий діабет, безкоштовно отримали глюкометри
 
  До Дня Святого Миколая організатори акції по безоплатній передачі глюкометрів — Деснянське районне управління охорони здоров’я, Благодійний фонд “Народні скарби”, Благодійна організація “Шлях до майбутнього”, районна організація Товариства Червоного Хреста вручили 200 мешканцям Троєщини глюкометри для вимірювання рівня цукру в крові. Акція по безоплатній передачі приладів відбулася за участю керівництва РДА в Центральній поліклініці Деснянського району.
 “Нині на території Деснянського району мешкає 8 тисяч хворих на цукровий діабет. Ця недуга вимагає постійного контролю та лікування. Для того, щоб діабетики мали змогу щоденно слідкувати за станом свого здоров’я та вчасно проводити профілактичні заходи, і організована ця акція”,— зазначив заступник голови Деснянської РДА Юрій Титаренко.
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter