На “Олімпійському уроці” у ЗСШ № 275 побувала фехтувальниця Олена Садовнича

  На “Олімпійському уроці” у ЗСШ № 275 побувала фехтувальниця Олена Садовнича : [“Олімпійський урок” за участю Олени Садовничої розпочинає низку спортивних низку спортивних заходів цього року, спрямованих на пропаганду серед молоді здорового способу життя на прикладі відомих українських спортсменів] // Хрещатик. – 2013. – 5 лют.
 
На “Олімпійському уроці” у ЗСШ № 275 побувала фехтувальниця Олена Садовнича

  За сприяння НОК України, районного управління освіти за участю Центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” відбувся “Олімпійський урок” у середній школі № 275 Деснянського району. Цього разу гостею школярів стала українська лучниця, призерка Олімпійських ігор Олена Садовнича.
  На олімпійську чемпіонку у школі чекали з нетерпінням і підготувалися до зустрічі з відомою спортсменкою заздалегідь. У фойє та актовій залі були розміщені плакати та стіннівки з фотографіями, статтями, які розповідали про життя та спортивні здобутки української лучниці. Так, срібну олімпійську медаль вона виборола на сіднейській Олімпіаді у командних змаганнях. За чотири роки перед тим у Атланті спортсменка здобула "бронзу" в особистих змаганнях.
  “Олімпійський урок” за участю Олени Садовничої розпочинає низку спортивних заходів цього року, спрямованих на пропаганду серед молоді здорового способу життя на прикладі відомих українських спортсменів. Торік у школах району пройшло понад п’ятдесяти “Олімпійських” та “Чемпіонських” уроків. Такі зустрічі пробуджують у юнаків та дівчат бажання наслідувати найкращі приклади стійкості, мужності, загартування завдяки заняттям спортом",— відзначив директор Центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Мар’ян Яськів.
  Олена Садовнича подякувала за теплий прийом і відповіла на запитання, які цікавили учнів. На згадку про зустріч школярі подарували почесній гості торт з олімпійською символікою, а відома спортсменка із вдячністю роздавала дітям автографи та фотографувалася на згадку. Окрім цього, Олена Садовнича нагородила призами від НОК України учнів школи, які за результатами 2012 року досягли найкращих результатів у спорті.
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter