У Деснянському районі відбудуться заходи в рамках відзначення Року дитячої творчості

   У Деснянському районі відбудуться заходи в рамках відзначення Року дитячої творчості // Хрещатик. – 2013. – 6 лют.
 
У Деснянському районі відбудуться заходи в рамках відзначення Року дитячої творчості
 
  Указом Президента України 2013 рік проголошено Роком дитячої творчості. Акція спрямована на підтримку та розвиток юних талантів, залучення батьків та громадськості до розширення напрямків дитячої творчості, а також на удосконалення та розбудову системи позашкільної освіти. Одним з найбільших загальноміських заходів, присвячених дитячій творчості, стане мистецький соціальний проект “Казка дитячих мрій”.
  Так, у кожному районі столиці відбудеться огляд у номінаціях: художнє, музичне та театральне мистецтво, хореографія, вокал, художнє слово, моделювання тощо. У Деснянському районі звітний концерт за участю дитячих колективів та виставка робіт з декоративно-ужиткового мистецтва відбудеться 5 квітня у концертній залі училища хореографічного мистецтва “Київська муніципальна українська академія танцю ім. С. Лифаря”. Найкращі номери представлятимуть район у заключному гала-концерті, який пройде на головній сцені держави — в Національному палаці мистецтв “Україна”.
  Загалом заходи триватимуть протягом року, що дозволить охопити значну кількість талановитої молоді і сприятиме всебічному розвиткові творчих здібностей дитини.
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter