Деснянці вшанують учасників бойових дій на території інших держав

  Деснянці вшанують учасників бойових дій на території інших держав : з 13 лютого буде проведено комплекс заходів // Хрещатик. – 2013. – 8 лют.
 
Деснянці вшанують учасників бойових дій на території інших держав
 
  Відповідно до Указу Президента України “Про День вшанування учасників бойових дій на території інших держав” у Деснянському районі столиці буде проведено комплекс заходів.
  Так, 13 лютого о 16.00 відбудеться урочиста церемонія покладання квітів до Обеліску пам’яті в парку “Деснянський” за участю працівників Деснянської РДА, активу районної “Спілки ветеранів Афганістану”. А о 17.00 цього ж дня у актовій залі райдержадміністрації пройде районний вечір пам’яті, на який запрошено учасників бойових дій на території інших держав, інвалідів війни, членів сімей загиблих.
  З 14 по 20 лютого у бібліотеках району з нагоди цієї події буде організовано виставку-спогад “Афганістан, прописаний в серці”, літературну годину “Пам’ять про Афганістан”.
  Також протягом лютого у загальноосвітніх навчальних закладах Деснянського району пройдуть виховні години “Чужої війни не буває”, круглі столи “Гіркої пам’яті ковток”, уроки-зустрічі з учасниками бойових дій на території інших держав, перегляд документальних та художніх фільмів про афганську війну (“9 рота”, “Афганський злам”), спортивні ігри та конкурси “Ну-мо, хлопці!”.
  У шкільних бібліотеках буде організовано виставки тематичної літератури “Служити Вітчизні моїй вірою та правдою”.
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter