У деснянських зеленбудівців ювілей

  У деснянських зеленбудівців ювілей : [1 березня 2013 року виповнюється 25 років з дня створення комунального підприємства (КП) з утримання зелених насаджень] // Хрещатик. – 2013. – 12 лют.
 
У деснянських зеленбудівців ювілей
 
  1 березня 2013 року виповнюється 25 років з дня створення КП з утримання зелених насаджень Деснянського району. Підприємство — ровесник району, який було засновано 30 грудня 1987 року відповідно до Указу Президії Верховної Ради УРСР.
  Добре знає ціну кожного вирощеного на території Троєщини дерева директор КП УЗН Олександр Петричук, який очолює підприємство з його заснування. За його ініціативою, безпосередньою участю тут створено потужну виробничу базу, що стала важливим об’єктом у Деснянському районі. До слова, загальна площа земельних угідь, на яких проводяться роботи з озеленення, складає 1 140 га.
  Сьогодні на території району посаджено 24 342 дерева, 44 220 кущів. Тільки торік було створено 110 клумб, на яких висаджено 4 млн квітів, з них посівних — 1,9 млн. За підтримки міської влади у районі розпочато реконструкцію парків по вул. Кіото, “Молодіжного” та парку “Фестивальний”, яку планується завершити у 2013 році.
  Кожен рік місцеві зеленбудівці беруть участь у виставках квітів, які проходять на Співочому полі. А це і експозиція тюльпанів, хризантем, цьогорічна виставка “Снігова королева”. 
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter