До кінця року в Деснянському районі з’явиться ще одна амбулаторія лікарів сімейної медицини

  До кінця року в Деснянському районі з’явиться ще одна амбулаторія лікарів сімейної медицини : [програмою соціально-економічного розвитку Києва на 2013 рік передбачене будівництво амбулаторії лікарів сімейної медицини по проспекту Лісовому, 23-А] // Хрещатик. – 15 лют.
 
До кінця року в Деснянському районі з’явиться ще одна амбулаторія лікарів сімейної медицини
 
  Програмою соціально-економічного розвитку Києва на 2013 рік передбачене будівництво амбулаторії лікарів сімейної медицини по проспекту Лісовому, 23-А. Відповідно до розпорядження міської влади Деснянська РДА визначена замовником проектування та будівництва.
  Майбутня амбулаторія буде розміщена на 192,5 кв. м першого поверху житлового будинку, розрахована вона на 60 відвідувань за зміну. Тут працюватимуть 4 лікарі загальної практики — сімейної медицини, які опікуватимуться мешканцями прилеглих будинків. Завдяки цьому, вдасться зекономити час на поїздку до поліклініки і отримати кваліфіковану допомогу вчасно.Сьогодні на території Деснянського району функціонує 6 амбулаторій сімейної медицини.
  На облаштування нового закладу вже розроблено й затверджено медичне завдання, завдання на проектування, розроблено проектно-кошторисну документацію та отримано позитивний експертний висновок ДП “Укрдержбудекспертиза”. На будівництво об’єкта передбачено 700 тис. грн. За умови фінансування в повному обсязі амбулаторію лікарів сімейної медицини передбачено ввести в експлуатацію до кінця цього року.
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter