На Троєщині пройде фестиваль "моржів"

На Троєщині пройде фестиваль "моржів" : [фестиваль відбудеться 19 січня в Екстрим-парку] // Хрещатик. - 2013. - 15 січ. (№ 3) . - С. 4.

На Троєщині пройде фестиваль “моржів”

У рамках проекту “Free Games” 19 січня в Екстрим-парку відбудеться фестиваль “моржів”, в якому можуть взяти участь усі охочі. Гостями заходу стануть прихильники здорового способу життя та загартування — Сергій Зеленецький та Володимир Вукста-Голтіс.

Програмою фестивалю передбачено низку заходів, зокрема: пробіг та флешмоб (центральна алея парку Дружби народів), освячення лунки та купання (до послуг учасників — тепла кімната для переодягання, купальні речі, кава, трав’яний чай). А ще — швидкісний заплив у стилі брас (жінки — 12,5 м, чоловіки — 25 м, командна естафета — 4 по 25 м), конкурс на найкраще виконання культурно-спортивного номеру. Окрім цього, відбудуться зустрічі з учасниками, перегляд відео- та фотоматеріалів про зимовий екстрим та здоровий спосіб життя, підведення підсумків, нагородження переможців та концертна програма.

Під час фестивалю заплановано майстер-класи з купання у лунці та моржування, оздоровчі методики. До послуг учасників — тепле серф-кафе з тематичним меню, катання на канатній дорозі на санях, лижах, сноубордах, тюбінгу. Бажаючі також можуть взяти участь у змаганнях з фан-керлінгу та у фестивалі сніговиків. 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter