Пункт обігріву Деснянського району з дня його відкриття відвідало 310 бездомних громадян

Пункт обігріву Деснянського району з дня його відкриття відвідало 310 бездомних громадян : [мобільний пункт обігріву встановлено по вул. Жукова, 4-а] // Хрещатик. - 2013. - 29 січ. (№ 11). - С. 4. 


Пункт обігріву Деснянського району з дня його відкриття відвідало 310 бездомних громадян


З настанням морозів у Деснянському районі по вулиці Жукова, 4-а було встановлено мобільний пункт обігріву. Сюди може звернутися кожен, хто потребує допомоги у морозні зимові дні. Загалом 310 бездомних громадян знайшли притулок у цьому пункті обігріву з дня його встановлення.

Тут нужденні можуть випити гарячого чаю з пиріжками, зігрітися біля грубки та відпочити. Завдяки зусиллям працівників районної організації Товариства Червоного Хреста безхатченкам у пункті обігріву також видають теплий одяг та взуття, супи швидкого приготування, чіпси, печиво та медикаменти для хворих.

“Ще до початку морозів ми провели акцію зі збору теплого одягу для нужденних людей, тому сьогодні можемо забезпечити усіх бажаючих”,— розповіла голова районної організації Товариства Червоного Хреста Валентина Романюк.

До слова, у згаданій організації продовжує діяти програма “Чобіток” зі збору теплого одягу та взуття. Тож усі небайдужі кияни можуть надати допомогу безхатченкам за адресами: вул. Жукова, 4-а та вул. Курчатова, 8-а, тел. для довідок: 518-54-27

 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter