У Деснянській РДА провели засідання розширеної колегії

У Деснянській РДА провели засідання розширеної колегії : [з питання "Рейтингова оцінка діяльності Деснянської райдержадміністрації за 2012 рік"] // Хрещатик. - 2013. - 5 берез. (№ 31). - С. 4. 

У Деснянській РДА провели засідання розширеної колегії


Під головуванням виконуючого обов'язки голови Деснянської РДА Вадима Костюченка за участю керівників структурних підрозділів та служб району відбулося засідання розширеної колегії з питання "Рейтингова оцінка діяльності Деснянської райдержадміністрації за 2012 рік".

З інформацією щодо основних показників рейтингової оцінки за минулий рік присутніх ознайомили начальник відділу економіки Тетяна Орисенко, начальник управління майна та комунальної власності Юрій Рогатюк, начальник управління ЖКГ Ніна Музальова, начальник відділу регуляторної політики, підприємництва та видачі документів дозвільного характеру Тетяна Павлова, начальник фінансового управління Валентина Ваврічина, в. о. начальника управління будівництва, архітектури та землекористування Валентина Кривошей, директор КП "Ватутінськінвестбуд" Олег Воробей.

Зокрема було відзначено, що предметом рейтингової оцінки є результати діяльності РДА на основі 65-ти показників за 10-ма основними напрямами: економічний розвиток; інвестиційна, наукова та інноваційна діяльність; державні фінанси; підтримка бізнесу; споживчий ринок; ЖКГ; соціальний розвиток, ринок праці та рівень злочинності; освіта; охорона здоров'я; екологія.

Як з'ясувалося, найкращих показників Деснянський район досяг у сфері соціального розвитку та ринку праці (2 місце серед районів міста) та споживчого ринку (7 місце).
Під час колегії було проаналізовано діяльність структурних підрозділів РДА за звітний період, вказано на недоліки та запропоновано методи роботи з їх виправлення.

 


 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter