У місті стартує весняний двомісячник з благоустрою

  У місті стартує весняний двомісячник з благоустрою : [в т. ч. в Деснянському р-ні] // Хрещатик. - 2013. - 20 берез. (№ 39). - С. 2. 
 
У місті стартує весняний двомісячник з благоустрою
 
  Сьогодні, 20 березня, в Києві стартує весняний двомісячник з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану міста. Відповідне розпорядження підписав голова КМДА Олександр Попов.
  У рамках проведення заходу голова міської профільної комісії — перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак щотижня інспектуватиме райони Києва та контролюватиме виконання планових показників. Так, Печерський і Шевченківський комісія з благоустрою об’їжджатиме 27 березня, Дарницький та Голосіївський — 3 квітня, Подільський та Оболонський — 10 квітня, Деснянський і Дніпровський — 17 квітня, Святошинський та Солом’янський — 24 квітня.
  Крім цього, в місті відбудуться два масштабних суботники: 6 квітня — в рамках акції “За чисте довкілля” та 20 квітня — на День Довкілля. Олександр Мазурчак уже доручив профільному департаменту та головам РДА налагодити чітку співпрацю між столичними перевізниками й житловими організаціями щодо стабільного вивезення сміття — як із територій житлової забудови, так і зі столичних парків та скверів. Підсумкове засідання комісії заплановано на 17 травня.
 

 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter