Вихованці спортивного клубу "Прометей" стали переможцями Києва з панкратіону

 Вихованці спортивного клубу "Прометей" стали переможцями Києва з панкратіону : [клуб "Прометей" знаходиться у Центрі фізичного здоров'я населення Деснянського р-ну] // Хрещатик. - 2013. - 3 квіт. (№ 46). - С. 4. 
 
Вихованці спортивного клубу "Прометей" стали переможцями Києва з панкратіону
 
  Вихованці спортивного клубу "Прометей" Центру фізичного здоров'я населення Деснянського району взяли участь у Відкритому чемпіонаті м. Києва серед юнаків та дівчат 2002—2003, 2000—2001 років народження з панкратіону (розділ АГОН), який пройшов у середній школі № 388 Печерського району.
  Організатори змагань, Федерація панкратіону м. Києва, мали на меті відбір збірної команди столиці для участі в чемпіонаті України. У турнірі за перемогу боролися 53 спортсмени.
  Так, 1 місце серед дівчаток у віковій категорії 2000—2001 років народження вибороли Карина Марич (вагова категорія до 34 кг), Тетяна Астахова (вагова категорія до 38 кг); серед хлопчиків — Олексій Сухенко (вагова категорія до 72 кг), Олександр Каракуць (вагова категорія до 38 кг). Третій результат показав Атабек Кадиров (вагова категорія до 34 кг).
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter