У Деснянському районі визначено “Кращого державного службовця”

У Деснянському районі визначено "Кращого державного службовця" : [у номінації "Краший спеціаліст" перемогла головний спеціаліст архівного відділу Деснянської РДА Олена Козловська, в номінації "Кращий керівник" - начальник відділу позашкільної освіти та виховання районного Управління освіти Вікторія Собчук] // Хрещатик. - 2013. - 30 квіт. (№ 61). - С. 4.
images


У Деснянському районі визначено “Кращого державного службовця”

У Деснянському районі відбувся перший тур Всеукраїнського конкурсу “Кращий державний службовець”, в якому взяли участь державні службовці місцевої РДА — працівники структурних підрозділів, служб та управлінь. Конкурс складався з комплексного тестування на знання Конституції України, законодавства про держслужбу та боротьби з корупцією, специфіки функціональних повноважень державних органів, посадових обов’язків державного службовця. Крім того, учасники виконали ситуаційні завдання щодо складання ділових документів та продемонстрували вміння володіти персональним комп’ютером.

За результатами заходу визначено кращих держслужбовців у номінаціях “Кращий керівник” та “Кращий спеціаліст”. Під час визначення переможців оцінювалися рівень професійності, якості лідера, здатність до креативного мислення, тобто всі чинники, які допомагають ефективній та результативній роботі. Так, у номінації “Кращий спеціаліст” перемогла головний спеціаліст архівного відділу Деснянської РДА Олена Козловська, в номінації “Кращий керівник” — начальник відділу позашкільної освіти та виховання районного Управління освіти Вікторія Собчук.


 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter