Призначено нових голів трьох районів та першого заступника голови КМДА

Знаменський, Віталій. Кадрові ротації в столичних районах : призначено нових голів трьох районів та першого заступника голови КМДА : [в т. ч. в Деснянському районі призначено головою району Станіслав Прокопенко] // Хрещатик. - 2013. - 22 трав. (№ 69). - С. 2 : фото.
Кадрові ротації в столичних районах
images

Призначено нових голів трьох районів та першого заступника голови КМДА

У понеділок Президент України Віктор Янукович підписав розпорядження, згідно з якими три столичні райони очолили нові керівники. Відтак Подільським районом опікуватиметься Сергій Крушановський, Дніпровським — Сергій Кравченко, Деснянським — Станіслав Прокопенко. Окрім цього, відучора першим заступником голови КМДА призначено Анатолія Голубченка.

Як відомо, попередник Анатолія Голубченка на посаді першого заступника голови КМДА Олександр Мазурчак пішов у відставку, мотивуючи це тим, що всю провину за ситуацію, що склалася у столиці в зв’язку зі снігопадами, він готовий взяти на себе. Тоді ж за незадовільну роботу з очищення міста від опадів було звільнено керівників кількох районів, КК “Київавтодор” та начальника Управління з питань надзвичайних ситуацій. На їхні місця було призначено нових керівників. Днями закрили і вакансії в керівництві міста та районів.


Так, з 21 травня 2013 року Анатолія Голубченка призначено першим заступником голови КМДА. Відповідне розпорядження підписала секретар Київради Галина Герега після погодження кандидатури Президентом України та Кабінетом Міністрів. Разом із тим, з посади заступника голови КМДА Анатолія Голубченка звільнено.


Довідка “Хрещатика”. Анатолій Голубченко народився 6 червня 1950 року в Маріуполі Донецької області. У 1970 році закінчив Ждановський металургійний інститут, отримавши освіту за фахом інженер-металург. За визначні заслуги та досягнення в трудовій діяльності був нагороджений найвищими державними нагородами: Почесним званням “Заслужений працівник промисловості України” (1995), орденами “За заслуги” ІІІ ступеня (1998), “За заслуги” ІІ ступеня (2008), “За заслуги” І ступеня (2010), нагородою “За сумлінну працю” (2010). Є лауреатом Державної премії України в галузі науки і техніки (1994).


 

 

Окрім цього, Президент України Віктор Янукович своїм розпорядженням від 20 травня 2013 року призначив Сергія Кравченка головою Дніпровської РДА. Раніше глава держави підписав розпорядження про звільнення Олександра Шевчука з посади голови Дніпровської РДА. Згідно з документом, оприлюдненим на сайті Президента, Олександр Шевчук залишає посаду у зв’язку з виходом на пенсію.


Довідка “Хрещатика”. Сергій Кравченко народився 22 серпня 1957 року в місті Сміла Черкаської області. Має вищу освіту, у 1979 році закінчив Київський інженерно-будівельний інститут. Удостоєний Почесного звання “Заслужений працівник сфери послуг України” (2005). Загальний стаж роботи Сергія Кравченка становить більше 37-ми років, з яких понад 22 роки — на державній службі. Нагадаємо, до цього часу Сергій Кравченко обіймав посаду першого заступника голови Дніпровської РДА.


 

 

Президент України Віктор Янукович призначив Станіслава Прокопенка головою Деснянської РДА. Його попередника на цій посаді Віктора Жеребнюка на парламентських виборах 28 жовтня 2012 року було обрано народним депутатом у мажоритарному окрузі № 14 (м. Жмеринка, Вінницька область).


Довідка “Хрещатика”. Станіслав Прокопенко народився 6 серпня 1973 року в м. Селидове Донецької області. Освіта вища — у 2001 році закінчив Донецький інститут економіки та господарського права. Має понад 20 років загального стажу роботи, з них більше 3-х років — державна служба. До призначення на посаду голови Деснянської райдержадміністрації Станіслав Прокопенко обіймав посаду першого заступника голови Чернігівської облдержадміністрації.


 

 

20 травня 2013 року Президент України Віктор Янукович підписав розпорядження про призначення Сергія Крушановського головою Подільської РДА. Він замінив на цій посаді Петра Матвієнка, якого було звільнено за неналежну організацію з прибирання снігу 21-22 січня цього року.


Довідка “Хрещатика”. Сергій Крушановський народився 12 лютого 1965 року в Києві. Має вищу освіту, в 1994 році закінчив Київський державний технічний університет будівництва і архітектури, а у 2004 році — Національну академію державного управління при Президентові України. Нагороджений Почесною грамотою Кабінету Міністрів України (2007). Загальний стаж роботи Сергія Крушановського становить більше 31 року, з яких понад 15 — на державній службі. До цього часу Сергій Крушановський обіймав посаду першого заступника голови Подільської РДА

Віталій ЗНАМЕНСЬКИЙ “Хрещатик” 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter