У Деснянському районі визначено найкращих учителів та вихованців 2013 року

У Деснянському районі визначено найкращих учителів та вихованців 2013 року : [підведені підсумки районного етапу конкурсів "Учитель року - 2013" та "Вихователь року - 2013"] // Хрещатик. - 2013. - 21 трав. (№ 68). - С. 4. 

 

Голосіївські волонтери взяли участь у зборі-поході “Козацькими шляхами”


Волонтери Голосіївського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді взяли участь у традиційному 23-му зборі-поході “Козацькими шляхами”, що пройшов під гаслом “Ми творимо щастя своїми руками”.

Під час проведення заходу учасники брали участь у майстер-класах “Країни творчості”: “Еко-долина” — створення птахівниць, плотів, виготовлення еко-сумок, прикрас з фетру; на “Узбережжі творчості” — гончарство, кераміка, різьблення, ковальство, квілінг, плетіння, шиття; на “Узгір’ї екстриму” діти випробували себе у подоланні туристичних перешкод, грали в спортивні ігри, плавали на каяках, відвідали скейт-парк та скеледром, а також взяли участь у двох нічних іграх.
Загалом за час перебування в наметовому таборі учасники відвідали понад 100 різноманітних заходів

Дарничани провели районний етап міського конкурсу “Київський вальс”


В палаці культури “Дніпро” (вул. Бориспільська, 10), що у Дарницькому районі, відбувся районний етап міського конкурсу “Київський вальс”. Захід проводився за підтримки Дарницької РДА, Будинку дитячої та юнацької творчості “Дивосвіт”.

За оцінками фахового журі, фіналістами районного етапу стали випускники 2013 року з 7 навчальних закладів Дарниці. І місце посіла гімназія № 315; ІІ місце — Слов’янська гімназія, Скандинавська гімназія; ІІІ місце — СШ № 316, гімназія “Діалог”, СШ № 329 “Логос”, СШ № 62.

На конкурсі були представлені різнопланові хореографічні композиції — від класичного до сучасного вальсу. Захід завершив святковий концерт, в якому учасників вітали кращі танцювальні художні колективи району — “Країна танців”, “Гопак”, “Візаві”, “Іріс”, а також вокалісти Софія Шкідченко та Ілля Ніколаєнко.

Переможці районного етапу візьмуть участь у міському етапі конкурсу, який пройде 26 травня на Співочому полі. Команда-переможець міського конкурсу нагороджується дипломом лауреата та путівками на літній відпочинок у виїзний дитячий оздоровчий заклад

У Деснянському районі визначено найкращих учителів та вихователів 2013 року


У Деснянському районі за багатолітньою традицією підвели підсумки районного етапу конкурсів “Учитель року — 2013” та “Вихователь року — 2013”. Найкращого вчителя року визначали у номінаціях — “Французька мова”, “Інформатика”, “Російська мова”, “Музичне мистецтво”, “Фізика”. Переможцями конкурсу у номінації “Французька мова” стали вчитель спеціалізованої школи № 207 з поглибленим вивченням іноземної мови Ольга Сірик, у номінації “Інформатика” — вчитель Економіко-правового ліцею Тетяна Шишкарьова; у номінації “Фізика” — вчитель школи № 238 Людмила Тибольчук; у номінації “Російська мова” — вчитель спеціалізованої школи № 247 Ганна Новікова; у номінації “Музичне мистецтво” — вчитель гімназії “Києво-Могилянський колегіум” Олена Безвугляк.

У районному етапі конкурсу “Вихователь року — 2013” перше місце посіла Алла Шпильова та стала лауреатом міського етапу. У ІІ етапі міського конкурсу “Учитель року — 2013” переможцями стали: у номінації “Інформатика” — вчитель Економіко-правового ліцею Тетяна Шишкарьова, у номінації “Російська мова” — вчитель спеціалізованої школи № 247 Ганна Новикова

Дніпровці організували змагання серед допризовної молоді


На стадіоні школи № 158 (вул. Стальського, 12), що у Дніпровському районі столиці, відбулися районні змагання допризовної молоді, у яких взяли участь представники 7-ми спортивних клубів: “Факел”, “Атлант”, “Лівобережний”, “Витязь”, “Ровесник”, “Час вперед”, “Горизонт”. Від кожного клубу змагалися чотири представники. Метою заходу допризовної молоді є популяризація та пропаганда здорового способу життя.

Учасники змагалися в наступних видах: підтягування на перекладині, стрибки в довжину (3 спроби), біг на 100 метрів, естафета (4х50 м).

Хоча всі допризовники активно боролися за перемогу, І місце посіла команда клубу “Факел”, ІІ місце — команда клубу “Час вперед”, ІІІ місце — команда клубу “Атлант”.
Переможці в кожній з номінацій були відзначені грамотами й медалями. Команда-переможець змагань отримала перехідний кубок

Вчителі з Оболонського району побували в гостях у компанії "Майкрософт Україна"


У приміщенні компанії “Майкрософт Україна” відбувся семінар-тренінг для вчителів-предметників “ІКТ як складова компетентності сучасного вчителя”.
Мета семінару-тренінгу — познайомитися з тенденціями розвитку освіти та ролі вчителя у формуванні навичок ХХІ століття. У заході взяли участь і виступили Світлана Литвинова, директор Методичного центру інформаційних технологій в освіті, Ольга Свириденко, директор навчальних програм компанії “Майкрософт Україна” та Артур Кочарян, координатор Програми “Школи-новатори”.

Вчителі-предметники з Оболонського району столиці під час семінару розглянули наступні питання: ІКТ для формування навичок ХХІ століття, OneNote для колаборації під час навчально-виховного процесу, “хмарні технології” — “Office 365”, електронний бюлетень “Партнерство у навчанні”, програма “Формуй майбутнє” та сучасні пристрої для освіти, формуюче оцінювання — вимоги сучасної освіти

Освітяни й правоохоронці Святошина здійснили спільний рейд-перевірку “Діти вулиці” та “Комп’ютер”


На території Святошинського району був проведений районний профілактичний захід “Діти вулиці” та “Комп’ютер”. Організатори рейду-перевірки — cлужба у справах дітей Святошинської РДА, відділ кримінальної міліції у справах дітей Святошинського РУ ГУ МВС України в м. Києві, районне управління освіти, Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Захід проведено на виконання Законів України “Про органи і служби у справах для дітей і спецустанов для дітей”, “Про Загальнодержавну програму “Національний план щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини” на період до 2016 року”.

Мета проведення цілодобових районних рейдів “Діти вулиці” — попередження дитячої безпритульності та бездоглядності, зміцнення правопорядку серед неповнолітніх у м. Києві, соціальний захист дітей, які потрапили у складні життєві обставини

 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter