Київська міська рада. Про питання діяльності Центральної районної поліклініки Деснянського району м. Києва

Київська міська рада. Про питання діяльності Центральної районної поліклініки Деснянського району м. Києва : рішення КМР № 126/9183 від 17 квітня 2013 року // Хрещатик. - 2013. - 28 трав. (№ 72). - С. 5. 
Рішення Київської міської ради № 126/9183 від 17 квітня 2013 року

Про питання діяльності Центральної районної поліклініки Деснянського району м. Києва



Відповідно до статей 104, 105, 106, 107, 108 Цивільного кодексу України, статей 59, 78, 137 Господарського кодексу України, пункту 30 частини першої статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статей 1, 4, 7 Закону України “Про порядок проведення реформування системи охорони здоров’я у Вінницькій, Дніпропетровській, Донецькій областях та місті Києві”, з метою розмежування первинного та вторинного рівнів надання медичної допомоги мешканцям міста Києва та більш ефективного використання майна територіальної громади м. Києва Київська міська рада

вирішила:


1. Реорганізувати Центральну районну поліклініку Деснянського району м. Києва шляхом перетворення її в комунальне некомерційне підприємство “Консультативно-діагностичний центр” Деснянського району м. Києва та віднести його до сфери управління Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації.


2. Встановити, що комунальне некомерційне підприємство “Консультативно-діагностичний центр” Деснянського району м. Києва є правонаступником усіх прав та обов’язків реорганізованої відповідно до пункту 1 цього рішення Центральної районної поліклініки Деснянського району м. Києва.


3. Деснянській районній в місті Києві державній адміністрації:
3.1. Здійснити в установленому порядку організаційно-правові заходи щодо виконання цього рішення.
3.2. Створити комісію з реорганізації Центральної районної поліклініки Деснянського району м. Києва.
3.3. Затвердити передавальний акт.
3.4. Закріпити за комунальним некомерційним підприємством “Консультативно-діагностичний центр” Деснянського району м. Києва на праві оперативного управління майно реорганізованої Центральної районної поліклініки Деснянського району м. Києва.


4. Виконавчому органу Київської міської ради (Київській міській державній адміністрації):
4.1. Затвердити Статут комунального некомерційного підприємства “Консультативно-діагностичний центр” Деснянського району м. Києва.
4.2. Привести у відповідність до цього рішення свої розпорядження.


5. Департаменту охорони здоров’я виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) спільно з Деснянською районною в місті Києві державною адміністрацією та за участю медичних працівників закладів охорони здоров’я, про які йдеться в цьому рішенні, і громадськості в обов’язковому порядку провести громадське обговорення цього питання.


6. Ввести мораторій на скорочення медичних працівників закладів охорони здоров’я, про які йдеться в цьому рішенні, та відчуження або перепрофілювання майна цих закладів до завершення реформи системи охорони здоров’я в м. Києві.


7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію Київради з питань гуманітарної політики та постійну комісію Київради з питань власності.

Заступник міського голови — секретар Київради Г. Герега

 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter