Медиків Деснянського району привітали з професійним святом

  Медиків Деснянського району привітали з професійним святом : [урочистий захід пройшов у Центральній районній полікліниці] // Хрещатик. - 2013. - 19 черв. (№ 83). -
С. 4.
 
Медиків Деснянського району привітали з професійним святом
 
  З нагоди Дня медичного працівника, який відзначається в Україні у третю неділю червня, в Центральній районній поліклініці (ЦРП) Деснянського району пройшли урочисті заходи.
На свято до медиків завітали заступник Київського міського голови — секретар Київради Галина Герега та голова Деснянської РДА Станіслав Прокопенко.
  “У світі існує багато благородних та важливих професій, але медик — це не професія, медик — це покликання. Така доля не кожному під силу. Безсонні ночі, ненормований графік, надзвичайне фізичне та емоційне навантаження — це робота лише для сильних духом. Але, на щастя, у нашій країні є тисячі людей, які здатні кожного дня творити такі дива”,— сказала Галина Герега.
  Також пані Герега додала, що докладе максимум зусиль, щоб придбати для ЦРП томограф та обладнати спеціальний для цього кабінет.
  “У такому великому районі повинен бути свій томограф, щоб мешканці могли швидко та зручно робити необхідні обстеження, не витрачаючи час на поїздки”,— додала Галина Федорівна, подарувавши медикам ЦРП з нагоди свята комп’ютерну техніку.
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter