На Троєщині реконструюють стадіон зі штучним покриттям

  На Троєщині реконструюють стадіон зі штучним покриттям:[розташований за адресою вул. Т. Драйзера, 2-б] //Хрещатик. - 2013. - 12 черв. (№ 81) .-
С. 1.
 
На Троєщині реконструюють стадіон зі штучним покриттям
  У Деснянському районі столиці реконструюють стадіон зі штучним покриттям, розташований за адресою вул. Т. Драйзера, 2-б. Відповідне розпорядження підписав голова КМДА Олександр Попов.
 Згідно з документом, замовником робіт з реконструкції об’єкта визначена Деснянська райдержадміністрація. Так, РДА доручено визначити генеральну проектну та підрядну будівельні організації для виконання робіт в установленому порядку та забезпечити розробку і затвердження проектно-кошторисної документації. Замовник робіт під час укладання договору підряду повинен передбачити умови щодо надання підрядником гарантій якості виконання робіт та встановити гарантійні строки експлуатації об’єкта. Зауважимо, що після завершення робіт з реконструкції та прийняття об’єкта в експлуатацію стадіон зі штучним покриттям буде зараховано до комунальної власності територіальної громади міста.

images


 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter