У Деснянському районі відкриється нове відділення Укрдержреєстру

  У Деснянському районі відкриється нове відділення Укрдержреєстру : [здійснюватиметься реєстрація прав на нерухоме майно у приміщенні Деснянської райдержадміністрації за адресою: пр. В. Маяковського, 29] // Хрещатик. – 2013. – 9 лип.
 
У Деснянському районі відкриється нове відділення Укрдержреєстру
  До кінця липня 2013 року в Києві відкриється черговий підрозділ Державної реєстраційної служби України, де здійснюватиметься реєстрація прав на нерухоме майно, повідомляє “Урядовий портал”.
  Нове відділення розміститься у приміщенні Деснянської райдержадміністрації за адресою: пр. В. Маяковського, 29. Там громадяни зможуть подати заяви та запити з приводу отримання інформації та реєстрації речових прав на нерухоме майно.
  Площа нового відділення становитиме близько 70-ти квадратних метрів. У ньому працюватиме 5 прийомних місць державних реєстраторів, які зможуть приймати до 100 заяв від відвідувачів на день.
  Як повідомлялося раніше, найближчим часом у столиці на вулиці Трьохсвятительській, 4-в відкриється четверте відділення Укрдержреєстру, де здійснюватиметься реєстрація речових прав на нерухоме майно.
  Варто відзначити, що загалом три столичних підрозділи Державної реєстраційної служби України зараз приймають від 500 до 600 заяв від громадян щоденно.
  Підрозділи знаходяться за адресами: пр. Повітрофлотський, 76-г, пр. Бажана, 7-є, вул. Верхній Вал, 32.
 
images
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter