Деснянці розпочали підготовку до 70-ї річниці визволення Києва

    Деснянці розпочали підготовку до 70-ї річниці визволення Києва : [днями голова Деснянської РДА Станіслав Прокопенко провів нараду із керівниками структурних підрозділів району щодо підготовки території та проведення заходів з відзначення 70-ї річниці визволення Києва від фашистських загарбників] // Хрещатик. – 2013. – 17 верес.
 
Деснянці розпочали підготовку до 70-ї річниці визволення Києва
  Днями голова Деснянської РДА Станіслав Прокопенко провів нараду із керівниками структурних підрозділів району щодо підготовки та проведення території заходів з відзначення 70-ї річниці визволення Києва від фашистських загарбників.
  В ході наради обговорювалися питання організації поїздки ветеранів Великої Вітчизняної війни, учасників визволення Києва до Національного музею-заповідника “Битва за Київ у 1943 році” у селищі Лютіж, де планується провести урочистий мітинг та Ритуал Пам’яті біля пам’ятника визволителям Києва на Лютіжському плацдармі.
  Крім того, передбачено проведення урочистої церемонії покладання квітів до пам’ятників загиблим воїнам у селищі Троєщина та Обеліску “Слави” у парку “Деснянський” за участю керівництва району та активу ветеранських організацій, урочисті збори і святковий концерт. “Ми у неоплатному боргу перед ветеранами Великої Вітчизняної, які визволяли Київ від фашистських загарбників, тому наш обов’язок — гідно вшанувати величний подвиг визволителів, зберігши традиції старших поколінь”,— зазначив під час наради Станіслав Прокопенко.

 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter