Безкоштовна шкільна форма для деснянців

  Безкоштовна шкільна форма для деснянців : [1 вересня за сприяння голови Деснянської РДА Станіслава Прокопенка 165-ти першокласникам — дітям-сиротам та напівсиротам буде вручено безкоштовно шкільну форму] // Хрещатик. – 2013. – 29 серп.
 
Безкоштовна шкільна форма для деснянців
  Не почуватися обділеними долею 1 вересня дітям-сиротам допоможе подарунок, який вони отримають від районної влади. Так, за сприяння голови Деснянської РДА Станіслава Прокопенка 165-ти першокласникам — дітям-сиротам та напівсиротам буде вручено безкоштовно шкільну форму.
  “Турбота про дітей, позбавлених батьківського піклування,— наше першочергове завдання. Адже саме ці діти як ніхто інший потребують уваги з боку влади. На виконання соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича у Деснянському районі й надалі проводитимуться заходи із забезпечення гідних умов життя для дітей-сиріт та напівсиріт”,— зазначив Станіслав Прокопенко.
  Наразі в Деснянському районі роблять все необхідне для належної роботи закладів освіти у новому навчальному році. При цьому акцент робиться і на вдосконаленні змісту навчального процесу, впровадженні новітніх програм та методик, підвищенні якості освітніх послуг у районі.
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter