На вулиці Драйзера відкрили новий дитячий майданчик

   На вулиці Драйзера відкрили новий дитячий майданчик : [за сприяння голови Деснянської РДА Станіслава Прокопенка до Дня Незалежності України мешканці будинку по вул. Драйзера, 20-а отримали у подарунок від районної влади новий дитячий майданчик] // Хрещатик. – 2013. – 30 серп.
 
На вулиці Драйзера відкрили новий дитячий майданчик
  За сприяння голови Деснянської РДА Станіслава Прокопенка до Дня Незалежності України мешканці будинку по вул. Драйзера, 20-а отримали у подарунок від районної влади новий дитячий майданчик.
  “Нами до святкування Дня Незалежності України було споруджено та відкрито три дитячі майданчики: два — на Лісовому масиві, один — тут, на Троєщині. Діти — це наше майбутнє, й у наших руках зробити все можливе, щоб радісні та щасливі посмішки сяяли у них на обличчях. У Деснянській райдержадміністрації приділяється значна увага виконанню нових соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича “Діти — майбутнє України”. Зокрема розроблена та впроваджується у життя низка заходів із захисту прав, здоров’я і життя дитини”,— зазначив Станіслав Прокопенко. Дитячий майданчик складається з дитячого спортивно-грального комплексу “Дві башти”, мостика та переходу.
  Сьогодні у Деснянському районі на виконання доручень Президента України щодо максимального вирішення питань, порушених громадянами у зверненнях до органів державної влади, опрацьовуються питання впровадження нових форм комунікацій з мешканцями району саме з метою підвищення рівня задоволеності громадян.
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter