Біля метро “Лісова” демонтували незаконні МАФи

  Біля метро “Лісова” демонтували незаконні МАФи : [протягом 11-13 вересня спільними зусиллями працівників КП “Київблагоустрій”, відділу контролю за благоустроєм Деснянської РДА та Деснянського РУ ГУ МВС України в м. Києві демонтовано тимчасові споруди з продажу алкогольних напоїв на розлив, розміщених без дозвільної документації біля станції метро “Лісова”] // Хрещатик. – 2013. – 17 верес.
 
Біля метро “Лісова” демонтували незаконні МАФи
  Протягом 11-13 вересня спільними зусиллями працівників КП “Київблагоустрій”, відділу контролю за благоустроєм Деснянської райдержадміністрації та Деснянського РУ ГУ МВС України в місті Києві демонтовано тимчасові споруди з продажу алкогольних напоїв на розлив, розміщених без дозвільної документації біля станції метрополітену “Лісова”.
  Рішення про демонтаж кіосків було прийняте на виконання відповідного протокольного рішення Комісії з питань впорядкування розміщення та демонтажу тимчасових споруд на території міста Києва під головуванням заступника директора Департаменту — начальника управління торгівлі та побуту Департаменту промисловості та розвитку підприємництва Станіслава Голубова.
  З боку власників та орендарів зазначених тимчасових споруд були організовані акції перешкоджання законним діям влади по проведенню демонтажних робіт шляхом блокування техніки “живим” щитом учасниками спротиву. Проте завдяки злагодженим діям міліції та комунальників незаконні тимчасові споруди були демонтовані, а територію впорядковано та приведено до належного санітарно-технічного стану.
 
 
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter