Нові шляхи Биківні

   Нові шляхи Биківні : [С. Прокопенко зустрівся з місцевими мешканцями та провів робочу нараду з питання відновлення будівництва доріг] // Столичне життя. – 2013. - № 3 (спецвипуск). – С. 2.
 
НОВІ ШЛЯХИ БИКІВНІ
 

  Триває оновлення пішохідних та автомобільних магістралей у мікрорайоні Биківня. З метою перевірки темпів просування робіт днями цей населений пункт відвідав голова Деснянської РДА, голова районної організації Партії Регіонів Станіслав Прокопенко, який зустрівся з місцевими мешканцями та провів робочу нараду.
 «Розвиток транспортної інфраструктури є каталізатором економічного зростання. І головне завдання, яке ставить перед нами Президент України Віктор Янукович у Програмі економічних реформ на 2010-2014 роки "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава", - поліпшити якість наявних, і збудувати нові об'єкти транспортної інфраструктури для потреб економічного розвитку й підвищення якості життя громадян» - наголосив під час наради Станіслав Прокопенко. «Я вважаю,що ми робимо добру справу для мешканців цього мікрорайону. Адже це створить зручні та комфортні умови для людей, які користуються громадським транспортом, особливо у зимовий період, забезпечить своєчасний під'їзд машин швидкої допомоги, пожежників тощо», - зазначив голова Деснянської райдержадміністрації.
  Як відомо, питання відновлення та будівництва доріг Президент Віктор Янукович визначив одним з головних завдань для влади на 2014 рік.

 
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter