Деснянський район стане зеленішим

  Деснянський район стане зеленішим : [по вул. Ніколаєва, 5 тривають активні роботи з облаштування нового скверу] // Хрещатик. - 2013. - 8 жовт. (№ 145). - С. 4.
 
Деснянський район стане зеленішим
 
  По вулиці Ніколаєва, 5 тривають активні роботи з облаштування нового скверу. Спільно з комунальниками Деснянського району їх проводять і працівники ТОВ “Сільськогосподарське підприємство “Парк”.
  На території скверу буде висаджено 2 тис. кв. м газону. Також планується облаштувати квітники з татарської жимолості, європейської форзиції, японської спіреї та троянд. Прикрашатимуть сквер дев’ять альтанок, а відпочити можна буде на встановлених в парку лавах.
  Сквер по Ніколаєва, 5 вже другий, встановлення якого проводиться у рамках осіннього місячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану Деснянського району (перший сквер облаштовано по просп. Маяковського, 14/13).
   Нагадаємо, осінній місячник розпочався 30 вересня і триватиме до 31 жовтня. Всього під час місячника у районі планується влаштувати сім скверів для відпочинку. 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter