"Мій прекрасний Деснянський район"

  "Мій прекрасний Деснянський район" : [під такою назвою Деснянська РДА оголошує фотоконкурс, у якому учасники розкриють своє бачення Деснянського р-ну м. Києва] // Хрещатик. - 2013. - 15 жовт. (№ 148). - С. 4.
 
“Мій прекрасний Деснянський район”
 Під такою назвою Деснянська РДА оголошує фотоконкурс, до участі у якому запрошуються всі, хто хоче розкрити через фото своє бачення Деснянського району — прекрасної частини Києва. Всі, хто захоплюються фотографією і хочуть, щоб їх роботи побачили та оцінили деснянці.
 Кращі фотографії будуть надруковані у виданні “Вісник Деснянського району” та розміщені в холі Деснянської райдержадміністрації. 12 найкращих світлин будуть використані для створення календаря на 2014 рік, а їх автори — нагороджені цінними подарунками.
 Умови конкурсу: роботи мають відображати в динаміці реальні життєві ситуації, в яких центральною фігурою будуть деснянці. На фотографіях обов’язково мають бути архітектурні споруди, будинки, вулиці, сквери, парки, пам’ятники, які ідентифікують з рідним районом.
 Фотографії надсилайте на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду або в друкованому вигляді у форматі А4 за адресою: м. Київ просп. Маяковського, 29 — Деснянська РДА, каб. 141 — з 14 жовтня по 14 листопада 2013 року.
 Роздільна здатність (якість) фотографії має бути не менше 300 пікселів/дюйм. Назви файлів повинні містити прізвище автора, назву фотографії та контактні дані. Фотографії, які не відповідають вищезазначеним вимогам, розглядатися не будуть. Організатори залишають за собою право використовувати фотографії, надіслані на фотоконкурс.
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter