Деснянці провели засідання Громадської ради

  Деснянці провели засідання Громадської ради : [створення умов для реалізації громадянами конституційного права на участь в управлінні державними справами та здійснення громадського контролю за діяльністю органів виконавчої влади] // Хрещатик. - 2013. - 21 листоп. (№ 171). - С. 8.
 
Деснянці провели засідання Громадської ради
 На виконання завдань Президента України щодо розвитку громадянського суспільства, залучення громадськості до формування та реалізації державної і регіональної політики при Деснянській РДА функціонує Громадська рада, основне завдання якої — створення умов для реалізації громадянами конституційного права на участь в управлінні державними справами та здійснення громадського контролю за діяльністю органів виконавчої влади.
 Днями відбулося ІХ засідання ради, у роботі якої взяв участь голова Деснянської РДА Станіслав Прокопенко. “Ефективна взаємодія держави і інститутів громадянського суспільства є однією з важливих передумов розвитку демократії. Успішність цієї взаємодії має бути обумовлена постійним діалогом та активною участю громадян у державних справах. Саме на це спрямовує указ Президента України Віктора Януковича “Про Стратегію державної політики сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні”,— зазначив Станіслав Прокопенко.
 
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter