Воїнам-інтернаціоналістам вручили ордери на квартири

  Воїнам-інтернаціоналістам вручили ордери на квартири : [6 ордерів вручив голова Деснянської РДА Станіслав Прокопенко воїнам-інтернаціоналістам у Деснянському р-ні] // Хрещатик. - 2013. - 28 листоп. (№ 175). - С. 7.
 
Воїнам-інтернаціоналістам вручили ордери на квартири
 Голова Деснянської РДА Станіслав Прокопенко вручив воїнам-інтернаціоналістам, які тривалий час перебували у черзі на отримання житла, ордери на квартири.
 Як зазначив у ході зустрічі голова району, питання соціального захисту ветеранів Афганістану є одним з пріоритетів соціальної політики Президента України Віктора Януковича. Голова держави особисто контролює стан виконання соціальних програм, спрямованих на поліпшення матеріального становища воїнів-афганців та належне вшанування їх подвигу в суспільстві. Так, завдяки впровадженню соціальних ініціатив Президента України торік міській владі вдалося придбати та передати 27 квартир воїнам-інтернаціоналістам та членам їх сімей, які перебували на квартобліку. З них 6 квартир було передано воїнам-інтернаціоналістам Деснянського району. 
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter