У Деснянському районі розвивають понад 100 видів спорту

  У Деснянському районі розвивають понад 100 видів спорту : [розвиток культури та спорту обговорювали у Деснянському р-ні під час засідання Колегії РДА] // Хрещатик. - 2013. - 22 жовт. (№ 153). - С. 4.
 
У Деснянському районі розвивають понад 100 видів спорту
 Розвиток фізичної культури та спорту обговорювали у Деснянському районі під час засідання Колегії райдержадміністрації.
 Начальник відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Деснянської РДА Зоряна Смішко повідомила, що загалом у районі розвивається більше 100 видів спорту: 31 олімпійський вид спорту, 36 видів, що не входять до програми Олімпійських ігор, 6 спортивно-технічних і прикладних видів спорту та понад 30 екстремальних вуличних видів спортивних субкультур.
 Триває будівництво і реконструкція "Екстримпарку" у парку "Дружби народів", стадіону по вулиці Драйзера, 2-б, фізкультурно-спортивного комплексу по проспекту Маяковського, 21-г, критої спортивної арени зі штучним льодовим покриттям по вулиці Радунській.
 З початку року уже провели 60 спортивних заходів. Серед них новий проект — Спартакіада серед мешканців району "А у нас у дворі". Видовищним і масовим заходом був і другий фестиваль екстремальних видів спорту "Free Games", що проходив у парку "Дружби народів".
 images
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter