На Троєщині відкривають центр розвитку дитини

  На Троєщині відкривають центр розвитку дитини : [на вул. Оноре де Бальзака, 46-б] // Хрещатик. - 2013. - 3 жовт. (№ 143). - С. 1.
 
На Троєщині відкриють центр розвитку дитини
  Київрада прийняла рішення про створення комунального дошкільного навчального закладу — центру розвитку дитини “Підростайко”. За створення ДНЗ проголосували 76 депутатів. Приміщення центру розвитку дитини збудоване за бюджетні кошти на вул. Оноре де Бальзака, 46-Б. Створення “Підростайка” дозволить на 100 місць зменшити чергу до дитячих садочків Деснянського району.
 Нагадаємо, що одним із пріоритетних завдань столичної влади є розширення мережі дошкільних закладів. Особливо гостро потреба у створенні дитячих садків стоїть у мікрорайонах активної житлової забудови, зокрема й у 8-му мікрорайоні житлового масиву “Троєщина”.
  Приміщення нового дошкільного закладу вже збудоване і готове прийняти дітей. Дитсадок розрахований на чотири групи, в яких готуватимуть до школи малюків від п’яти до семи років. Крім того, в садочку проводитимуть заняття з художньо-естетичного, музичного та фізкультурно-оздоровчого напрямків. 
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter