Туристично-патриотичний зліт з нагоди 70-річчя визволення Києва вшанували у Деснянському районі

 Туристично-патриотичний зліт з нагоди 70-річчя визволення Києва вшанували у Деснянському районі : [учні, педагоги та батьки школи № 292 ім. І. Мазепи Деснянського р-ну столиці провели туритично-патріотичний зліт у парковій зоні "Берізка"] // Хрещатик. - 2013. - 23 жовт. (№ 154). - С. 4.
 
Туристично-патріотичний зліт з нагоди 70-річчя визволення Києва влаштували у Деснянському районі
 
  Учні, педагоги та батьки школи № 292 імені Івана Мазепи Деснянського району столиці провели туристично-патріотичний зліт у парковій зоні “Берізка”. Зліт було присвячено 70-й річниці визволення Києва від фашистських загарбників, і пройшов він під гаслом “Пам’ять про вас, визволителі, вічно жива”.
  Учасники туристичного зльоту, учні 5–11-х класів, педагоги та батьки змагалися на спортивно-туристських етапах — смузі перешкод “Вперед — до Перемоги!”, долали спортивно-туристичний маршрут, на якому проходили такі етапи: “горизонтальний маятник”, “метелик”, в’язання вузлів, купини, встановлення тенту, переправлялися по колоді та орієнтувалися на місцевості по карті.
  Також під час змагань пройшли конкурси плакатів “Ніхто не забутий, ніщо не забуте”, кашоварів, змагання з перетягування канату, козацькі забави та конкурс пісні “Крокуємо з піснею”.
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter