Школа № 238 святкує 30-річчя

  Школа № 238 святкує 30-річчя : [що у Деснянському р-ні] // Хрещатик. - 2013. - 9 жовт. (№ 146). - С. 4.
 
Школа № 238 святкує 30-річчя
  Середній школі І—ІІІ ступенів № 238 Деснянського району виповнилося 30 років. Від імені голови Деснянської РДА Станіслава Прокопенка учнівський та педагогічний колективи школи із ювілеєм привітав його заступник Юрій Титаренко. "Вашому закладу виповнюється 30 років. Ви по праву можете пишатися його славетними традиціями та історією. За минулі роки ваша школа перетворилася в авторитетний освітній заклад, в якому виховано не одне покоління деснянців. Вирішення сучасних освітніх проблем навчання та виховання підростаючого покоління — основне завдання, яке ставить перед районною владою, освітніми закладами Президент України",— зазначив Юрій Титаренко.
  Відкриття школи № 238 було приурочене до 40-річчя визволення Києва від німецько-фашистських загарбників. Тож у школі свято зберігають пам'ять про подвиг радянських воїнів в роки Великої Вітчизняної війни. Тут створено клуб патріотичного виховання "Пошук", шкільний військово-патріотичний "Музей слави і пам'яті". Традиційними стали зустрічі учнів школи із ветеранами Деснянського району.
  Окрім цього, у школі впроваджується комплексна науково-педагогічна програма розвитку дитини "Росток", експериментальна програма з мультипрофільного навчання у 10—11-х класах.
У 2011 році у школі введено вивчення Основ податкового кодексу за участю представників служби Державної податкової інспекції.
  За сумлінну працю, вагомий особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди святкування 30-річного ювілею школи найкращі педагоги були нагороджені грамотами та подяками районного управління освіти. 
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter