24.12.2013

Новорічний вечір
"Ті, що кохають звуки гітари"

Напередодні Нового року в бібліотеці №115 для дітей відбувся святковий концерт для юних меломанів – любителів рок-музики. На вечорі виступили учні гітарної студії з сольними програмами, а також, у складі гуртів "Бі-1", "СМСЯ" (Саша, Міша, Света, Яся), рок-гурт "Двоє проти вітру".
 
 
Звучали пісні на вірші Булата Окуджави, Марини Цвєтаєвої, новорічні "Last Christmas", "Новогодние игрушки", а також відомі рок-хіти "Серебро"(Бі-2), "Я свободен"(Кіпелов), "Метель"(ДДТ) та інші. Підтримати дітей-музикантів прийшли читачі бібліотеки, друзі та батьки.
 
 
Гітаристи вперше грали перед такою великою аудиторією, вони дуже хвилювались, але даремно, бо буквально з першої ноти звуки гітари полонили зал, хтось підспівував, а хтось танцював. В перервах між піснями ведучі Саша і Міша розважали глядачів та учасників вікторинами, конкурсами і загадками, тематикою яких був наступаючий рік Коня. Аплодували артистам стоячи та довго не хотіли відпускати. А коли зменшили світло, виключили камери, гості перейшли до солодкого столу, почався справжній "jam session". Жива музика, тепле спілкування, новорічні імпровізації та піднесений настрій створили чудову передноворічну атмосферу.
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter