Юні деснянці стали призерами чемпіонату Києва з боксу

   Юні деснянці стали призерами чемпіонату Києва з боксу : [змагання проходили у спортивному клубі "Кіко" з 29 січня по 1 лютого] // Хрещатик. - 2014. - 6 лют. (№ 16). - С. 20.
 
Бокс. Юні деснянці стали призерами чемпіонату Києва з боксу
 
  Вихованці спортивного клубу "Гонг" Центру фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх" Деснянського району стали призерами Чемпіонату Києва з боксу серед школярів 2000-2001 років народження, який проходив у спортивному клубі "Кіко" з 29 січня по 1 лютого. У турнірі взяли участь понад 100 юних боксерів з різних спортивних клубів міста. Організатор змагань — Київська міська організація федерації боксу України. П’ятеро юних спортсменів-деснянців стали призерами змагань: Олег Побочій (ІІІ місце у ваговій категорії до 38 кілограмів), Захар Занько (ІІІ місце у ваговій категорії до 54 кілограмів), Володимир Гордієнко (І місце у ваговій категорії до 54 кілограмів); Атабек Кадиров (ІІ місце у ваговій категорії до 42 кг), Єльшад Мамедов (ІІ місце у ваговій категорії до 56 кг).
  "Чемпіонат Києва проводився з метою популяризації боксу серед школярів, сприяння його масовому розвитку, виявлення найсильніших спортсменів столиці для участі в чемпіонаті України з боксу, пропаганди здорового способу життя та профілактики негативних явищ у молодіжному середовищі",— зазначив тренер Ігор Нехай.
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter