У Деснянському районі розпочато роботу над створенням соціальних відеороликів

  У Деснянському районі розпочато роботу над створенням соціальних відеороликів : [ініціаторами проекту виступили Деснянський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з кінокомпанією “FILM.UA”] // Вечірній Київ. – 2014. – 10 січ.
 
У Деснянському районі розпочато роботу над створенням соціальних відеороликів.
 
  У Деснянському районі розпочата робота зі створення низки соціальних роликів з метою привернення уваги суспільства до питань можливості подолання та вирішення найболючіших проблем сучасності – сирітства, нарко-/алко-залежності, інвалідності, жорстокого поводження з дітьми у сім’ях, дитячої злочинності.
  Ініціаторами проекту виступили Деснянський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з кінокомпанією “FILM.UA”. Загалом, реалізувати цей проект стало можливим завдяки щирому бажанню компанії “FILM.UA Group” (www.film.ua) надати допомогу у створенні відеороликів.
  Зокрема, вже розпочато роботу над створенням першого соціального ролику, який стосується наслідків вживання наркотичних засобів. Волонтери з екрану розповідають про те, яким було їх колишнє життя у світі залежності від наркотиків, і про те, яким яскравим воно стало без залежності. А допомогли позбутися залежності їм ті, хто колись сам теж подолав залежність. І тепер вони рятують тих, хто прийняв рішення боротися за своє життя.
  Життєві сповіді кіногероїв проникають у саме серце, а впевненість у можливості виграти бій за життя, дасть надію усім, хто їх почує.
  У подальшому планується розповсюджувати відеоролики у соціальних мережах та демонструвати їх на телевізійних каналах.
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter