Мешканці Троєщини отримали вільний доступ до районної влади

Мешканці Троєщини отримали вільний доступ до районної влади
 
  Новопризначений голова Деснянської райдержадміністрації Петро Кузик розпочав свою роботу на посаді з того, що зробив вільним доступ мешканців Деснянського району до районної влади, про що й заявив під час прямого ефіру на телеканалі «Київ» у програмі «В центрі уваги».
  За ініціативи пана Кузика відкрито електронні турнікети, прохід повз які раніше був можливим лише за наявності спеціальної магнітної картки. Металеві «заборонювачі» стояли на першому поверсі адміністрації у трьох місцях: два біля ліфтів і один — на службовому вході. Також електронними пропускними елементами були облаштовані двері біля входу на сходи.
  «Про яку прозорість та відкритість у діяльності районної влади можна було говорити, якщо елементарно обмежувався доступ мешканців Деснянського району до чиновників. Ми долаємо всілякі перепони — як у прямому, так і в переносному значенні цього слова. Відтепер для всіх мешканців та відвідувачів Деснянської райдержадміністрації вхід вільний. Ми готові спілкуватися і працювати заради людей»,— зауважив Петро Кузик.
  І вже перші робочі дні новопризначеного голови РДА засвідчили — до кабінету посадовця, який не обмежує своє спілкування з представниками структурних підрозділів Деснянської РДА, ГО, підприємств, установ та мешканців району — увійти можна вільно.
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter