В Деснянському р-ні в парку "Деснянський" запрацює безкоштовний Wi-Fi

 

У Деснянському районі запрацює безкоштовний Інтернет

 

Наразі встановлюється покриття бездротового безплатного доступу до Wi-Fi у парку «Деснянський»

Невдовзі у парках Деснянського району столиці з’явиться безкоштовний Інтернет. З такою ініціативою виступило керівництво одного з найбільших столичних районів. Фахівці вже встановлюють покриття бездротового безплатного доступу до Інтернету Wi-Fi у парку «Деснянський», що на житловому масиві Троєщина.

 
Віталій ЗНАМЕНСЬКИЙ. Фото з Бориса КОРПУСЕНКА | «Хрещатик»

 

Покопирсатися у Всесвітньому павутинні під час обідньої перерви або прогулянки на свіжому повітрі — невдовзі таку можливість матимуть мешканці Деснянського району. За ініціативи голови Деснянської райдержадміністрації Петра Кузика в усіх парках району запрацює безкоштовний Інтернет.

«Реалізація цього проекту дасть змогу містянам виходити із задушливих квартир та офісів на вулицю: чи то у вихідний день, чи під час обідньої перерви. Наприклад, загальновідомо, що більшість людей не відпочиває в обідню перерву. Безплатний Інтернет у парках дозволить нам «витягнути» киян з офісів — тут вони зможуть не лише «перекусити», а й під час перепочинку перевірити електронну пошту, насолодитися спілкуванням з друзями, послухати улюблену музику. Впевнений, на робочі місця після цього вони повертатимуться посвіжілими й веселими»,— зазначив голова Деснянської РДА Петро Кузик.

Наразі встановлюється покриття бездротового безплатного доступу до Інтернет Wi-Fi у парку «Деснянський». Вже з наступного тижня відвідувачі парку матимуть вільний доступ до соціальних мереж, новин та інших сервісів, переглядатимуть улюблені сайти, книжки.
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter