В парку "Дружби народів" пройшла Спартакіада з пляжного волейболу

 

З волейболом — за здоровий спосіб життя

У парку «Дружби народів» пройшов турнір з популярного виду спорту

Нещодавно відбулася Спартакіада з пляжного волейболу, гостем якої став голова Деснянської РДА Петро Кузик. Змагання були організовані серед представників реабілітаційних центрів управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Деснянської райдержадміністрації, Центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», ГО «Світ без залежності» та благодійним фондом «Незалежна країна».

 

Олександр ПИРЛИК  | «Хрещатик» Фото з сайту www.desn.kievcity.gov.ua

 

Острів Свободи, а саме так його назвали мешканці організованого тут наметового містечка, знаходиться на Дніпрі. Незважаючи на те, що з усіх боків цей клаптик суші омивається водою, а дістатися до нього можна лише по воді, мешканці охрестили його островом Свободи. Таку назву ця територія дістала за те, що дарує свободу його жителям від залежності — алкогольної та наркотичної.

Не дивно, що саме тут відбувся цікавий турнір з пляжного волейболу, який мав на меті укріпити важливість жити вільно від усіх шкідливих звичок. Варто зазначити, що учасники Спартакіади продемонстрували фантастичну фізичну форму та витривалість, адже грати довелося в шалену спеку. А дружня атмосфера, яка панувала під час поєдинків, допомогла провести Спартакіаду на найвищому рівні. Приємним подарунком для учасників турніру стала поява голови Деснянської райдержадміністрації Петра Кузика у складі збірної цієї установи.

Вже з перших поєдинків стало зрозуміло, що боротьба за звання переможця Спартакіади буде безкомпромісною. Так, у півфіналі першість здобули команди «Незалежна країна» та «Нестримні», що перемогли колектив Деснянської райдержадміністрації та «Одеситів». У фіналі тріумфувала «Незалежна країна», стримавши опір «Нестримних».

Нагороджував переможців та призерів Спартакіади очільник району Петро Кузик. Під час урочистостей він зазначив: «Перш за все хотів би подякувати організаторам цих змагань. Вони провели чудовий турнір, який у ці важкі для країни часи подарував для усіх нас масу позитивних емоцій. Хотів би подякувати учасникам змагань за цікаві поєдинки. Такі турніри наразі дуже важливі, адже спорт допомагає людині позбутися багатьох шкідливих звичок. Сподіваюсь, що подібні заходи стануть приємною традицією і ми дедалі частіше будемо зустрічатись у такій теплій та невимушеній атмосфері».

 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter