На центральному стадіоні Деснянського р-ну пройшов футбольний матч між мешканцями й посадовцями РДА

 
Деснянці позмагалися з посадовцями
     У Києві відбувся захоплюючий футбольний матч
На центральному стадіоні Деснянського району, що розміщений по вулиці Драйзера, 2-б, відбувся товариський матч між командою «Чемпіон», складеною з мешканців Деснянського району, та збірною місцевої райдержадміністрації. Такі футбольні й волейбольні поєдинки вже стають традиційними. Представники районної влади не вперше спілкуються з деснянцями не тільки у коридорах влади, на вулицях та у їхніх оселях, а й на спортивних майданчиках.
                                                                                                             Олександр ПИРЛИК | «Хрещатик»

    Охочих позмагатися із районною владою виявилося чимало. З одного боку, за перемогу у товариському футбольному матчі боролися тамтешні мешканці, з іншого — народний депутат України Андрій Іллєнко, голова Деснянської райдержадміністрації Петро Кузик, директор Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Мар’ян Яськів та інші.
Після першого тайму, який закінчився із рахунком 3:1 на користь команди місцевих жителів, вболівальники команди райдержадміністрації почали хвилюватися — здавалося, змінити ситуацію на краще вже буде неможливо. Та другий тайм показав — сьогодні районну владу очолили не тільки люди, зацікавлені у тому, щоб змінити наше життя на краще, а й добрі спортсмени, справжні борці.
    Цього разу футбольний матч закінчився з рахунком 3:3. Перемогла дружба, а деснянці та місцева влада стали ближчими один до одного.
   Всі учасники команди мешканців району від голови Деснянської райдержадміністрації отримали подарунок — квитки на футбольний матч між командами «Динамо» (Київ) — «Іллічівець» (Маріуполь), який відбувся 17 серпня 2014 року на НСК «Олімпійський».
«У спорті перемагає найсильніший. Він не терпить брехні та підтасовок, що одразу ж стають явними. Такі зустрічі з мешканцями, попри всі події в країні, додають сил та віри у те, що ми все робимо правильно. Я виріс в цьому куточку столиці. Деснянський — мій рідний район, і яким він буде сьогодні, завтра — мені небайдуже»,— зазначив Петро Кузик.
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter