В Деснянському р-ні пройшов захід до Дня прапора й Дня Незалежності

 

«Незалежній країні — незалежна молодь!»

 

Під такою назвою в Деснянському районі відбувся національно-патріотичний захід, присвячений

Дню Прапора та Дню незалежності України

Команда молодих хлопців та дівчат з Благодійного центру соціальної роботи «Світ без залежності» разом з благодійним фондом «Незалежна країна», за підтримки депутатів Київради Богдана Ганнохи та Юрія Братищенка, організували і провели в Деснянському районі столиці національно-патріотичний захід, присвячений Дню Прапора та Дню незалежності України «Незалежній країні — незалежна молодь!».

 

Валентин ЗНАМЕНСЬКИЙ | «Хрещатик»

 

Щасливі ми, що народилися і живемо на такій чудовій, багатій, мальовничій землі, у нашій славній Україні. Тут жили наші прадіди, діди, тут живуть наші батьки, тут корінь роду українського, що сягає сивої давнини. Де б ми не були, скрізь відчуваємо поклик рідної землі, хвилюємось аж до сліз, зачувши рідне слово.

На жаль, цього року ситуація в країні не сприяла повномасштабному проведенню святкування Дня незалежності нашої держави, але ініціативні кияни вирішили підняти патріотичний дух молоді та відзначити це свято, незважаючи на ситуацію. Організатори дійства — це команда молодих хлопців та дівчат з Благодійного центру соціальної роботи «Світ без залежності», яка разом з благодійним фондом «Незалежна країна», за підтримки депутатів Київради Богдана Ганнохи та Юрія Братищенка, провели в Деснянському районі столиці національно-патріотичний захід, присвячений Дню Прапора та Дню незалежності України «Незалежній країні — незалежна молодь!».

«У ці тяжкі часи становлення нашої державності та суверенітету роль громадянського суспільства повинна підтримуватись кожним, виховуватись у молодого покоління з юних років»,— переконаний депутат Київради Богдан Ганноха.

Завдяки плідній роботі з молодим поколінням БЦСР «Світ без залежності» та тісній співпраці з управлінням освіти Деснянського району в цей день були нагороджені відзнаками міського голови Віталія Кличка найактивніші юні мешканці району.

Зокрема нагороду в номінації «Золота молодь району» лідерам учнівського самоврядування закладів освіти Деснянського району вручив депутат Київради Богдан Ганноха.

В номінації «Творчі колективи», «Спортивна гордість району» найкращим дитячим колективам, переможцям спортивних змагань Деснянського району відзнаки вручив депутат Київради Юрій Братищенко.

«Патріотичні пісні, народні танці, козацькі розваги, конкурси «Патріотичний малюнок на асфальті», «Конкурс вишиванок», благодійний ярмарок народних умільців, частину зібраних коштів з якої передали для наших військовослужбовців в зоні АТО,— все це об’єднувало та згуртовувало присутніх на заході»,— розповів «Хрещатику» депутат Київради Юрій Братищенко.

Для гостей було організовано концертну програму «З любов’ю до України», театралізоване дійство театру сценічного бою «Камелот». Національно-патріотичним співом вітали зі святом мешканців Деснянського району співачки Ольга Нестеренко, Анна Заклецька, Вероніка Томашевська, рок-гурт «ТАКнаДО», ді-джей Скайлав.

По закінченні акції відбулось фаер-шоу та запуск «Салюту миру та єдності»: 23 жовто-блакитні кульки злетіли в небо на честь Дня незалежності з рук молодих, активних громадян нашої країни!

Як повідомили організатори, на цей захід не було витрачено жодної бюджетної копійки, все відбувалось завдяки добрій волі артистів, волонтерів! Усі дякують учасникам дійства за допомогу, підтримку, зокрема Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Деснянському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter